A nagyváradi székhelyű Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület, a debreceni Partium Házzal partnerségben, és a bukaresti Summit Agro Kft. támogatásával – immár hetedik alkalommal hirdeti meg a „Carol Pop de Szathmári – Szathmári Pap Károly” Nemzetközi Fotográfiai Fesztivál keretén belül, a bihari fotóriporterek pályázatát. A régió román és magyar fotóriportereinek munkáit felvonultató verseny és az azt kísérő, Nagyváradon és Debrecenben is bemutatásra kerülő tárlat mindig az előző év krónikáját adja – képekben.

Az UNESCO által elismert Nemzetközi Fotóművészeti Szövetség (FIAP) égisze alatt zajló pályázatra Bihar és Hajdú-Bihar megyei online és nyomtatott médium munkatársainak 10 képből álló, az elmúlt évben a két testvérmegyében fotografált képekből összeállított kollekcióját várják.

Nevezési díj, a bukaresti Summit Agro Kft. és a Debreceni Partium Ház támogatásának köszönhetően nincs!

A pályázati feltételekről, tudnivalókról bővebben ITT olvashatnak. A nevezési lap INNEN tölthető le.

A kiállításra kerülő képeket egy háromtagú zsűri: Tóth István AFIAP az Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület elnöke (A zsűri elnöke), illetve dr. Ramona Novikov műkritikus, valamint Stanik István, médiaszakértő, a debreceni Partium Ház szakmai igazgatója válogatja ki, titkos (kodifikált) zsűrizéssel.

A pályázat díjai: a legjobbakat Bihari Fotóriporterek-, és Partium kupákkal, illetve Szathmári Pap Károly arany-, ezüst és bronz érmékkel díjazzák.

A legreprezentatívabb alkotásokat tárlaton mutatják be Nagyváradon és Debrecenben is.

A pályamunkák beküldési határideje 2022. január 26., eredményhirdetés: január 31. Az ünnepélyes díjátadásra és az első tárlatnyitóra február 5-én kerül sor, Nagyváradon.

Az előző év versenyéről és díjazottjairól ITT és ITT olvashatnak.

Kiemelt kép: a 2021-es verseny legjobbjainak kiállítása a Partium Házban

Ossza meg ezt!

Ossza meg ezt a barátaival!