Pályázat

Bihar–Hajdú-Bihar Sajtófotó pályázat  – 2024

Bihar–Hajdú-Bihar Sajtófotó pályázat  – 2024

A nagyváradi székhelyű Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület, a debreceni Partium Házzal partnerségben, immár kilencedik alkalommal hirdeti meg a „Carol Pop de Szathmári – Szathmári Pap Károly” Nemzetközi Fotográfiai Fesztivál keretén belül, Bihar–Hajdú-Bihar Eurorégió Sajtófotó pályázatot. Az előző évi pályázati kiírástól eltérően, az idei megmérettetésen nem csak a régió román és magyar hivatásos, szerkesztőségekben dolgozó fotóriporterei vehetnek részt, hanem minden olyan, Bihar–Hajdú-Bihar Eurorégióban élő fotós, aki a nyomtatott és elektronikus sajtóban, vagy a közösségi médiában közölhető, a két testvérmegyében 2023-ban történt eseményhez kapcsolódó sajtófotóval és nevezési lappal jelentkezik.

bővebben
Felhívás Petőfi versmondó versenyre

Felhívás Petőfi versmondó versenyre

Petőfi 200 címmel, a debreceni Partiumi Ház és a nagyváradi Holnap Kulturális Egyesület, a bicentenáriumi Petőfi Sándor-emlékév alkalmából, versmondó versenyt hirdet Hajdú-Bihar és Bihar megyei középiskolások számára.

bővebben
Idén is meghirdetjük a bihari fotóriporterek versenyét

Idén is meghirdetjük a bihari fotóriporterek versenyét

A nagyváradi székhelyű Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület, a debreceni Partium Házzal partnerségben, és a bukaresti Summit Agro Kft. támogatásával – immár hetedik alkalommal hirdeti meg a „Carol Pop de Szathmári – Szathmári Pap Károly” Nemzetközi Fotográfiai Fesztivál keretén belül, a bihari fotóriporterek pályázatát. A régió román és magyar fotóriportereinek munkáit felvonultató verseny és az azt kísérő, Nagyváradon és Debrecenben is bemutatásra kerülő tárlat mindig az előző év krónikáját adja – képekben.

bővebben
Bihari Fotóriporterek Kupája

Bihari Fotóriporterek Kupája

Az UNESCO által elismert Nemzetközi Fotóművészeti Szövetség (FIAP) égisze alatt zajló pályázatra Bihar és Hajdú-Bihar megyei online és nyomtatott médium munkatársainak 10 képből álló, az elmúlt évben fotografált képekből összeállított kollekcióját várjuk. A pályázati...

bővebben

Írjon nekünk

    Ossza meg ezt!