Idén is meghirdette bihari fotóriporterek számára kiírt pályázatát a nagyváradi székhelyű Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület a debreceni Partium Házzal közösen. A versenyre Bihar és Hajdú-Bihar megye tizennégy fotóriportere küldte be tíz képből álló kollekcióját, melyek közül a zsűri 72 alkotást válogatott be arra a kiállításra, melyet elsőként a nagyváradi, majd a debreceni nagyközönség is megcsodálhatott. A tárlat most a berettyóújfalui Makk Kálmán Mozi galériájába költözött. 

A  Berettyó Kulturális Központ és a helyi Nadányi Zoltán  Művelődési Ház támogatásával megvalósult kiállítás megnyitóján a  megjelenteket Kocsis Csaba  berettyóújfalui fotóművész, a nagyváradi Euro Foto Art  Nemzetközi Egyesület tagja köszöntötte, majd Tóth  István emelte ki a kiállítás  anyagának fontosságát. A  tárlatot Stanik István, a Partium Ház igazgatója mutatta be.

A kiállításmegnyitó  alkalmával fellépett Thurzó  Sándor József brácsaművész és Kocsis Csaba (ének,  gitár). A kiállítás – amely  megtekinthető a nagyváradi egyesület honlapján is  (www.eurofotoart.com) – július 6-ig látogatható a beretytyóújfalui galériában.

A nagyváradi kiállításmegnyitóról ITT, a debreceniről pedig ITT olvashatnak.

Ossza meg ezt!

Ossza meg ezt!

Ossza meg ezt a barátaival!