Április 24-én, szombaton végre a Partium Ház is kitárhatta kapuit a közönség előtt: a régóta várt találkozás alkalmából megnyitott kávézónk-borozónk terasza, ahol Partium, Erdély, Felvidék, Délvidék, Kárpátalja, Őrvidék legjobb boraival, Igazi Csíki sörrel, Hargita Gyöngye ásványvízzel, különleges kávéval vártuk vendégeinket.

A Partium Ház már tavaly októberben készen állt a vendégek fogadására, a járvány azonban felülírta terveinket. Januárban végül úgy döntöttünk, hivatalosan is megnyitjuk házunkat az érdeklődők előtt. Bár az elmúlt időszakban, a lehetőségekhez mérten sokan látogattak el hozzánk, hogy a külhoni magyar könyvkiadók széles kínálatából válasszanak maguknak olvasnivalót, megtekintsék galériánk kiállítását, hogy beszélgessenek velünk, vagy éppen információt kérjenek, kávézó-borozónkat sajnos nem nyithattuk meg.

Április 24-én végre új fejezet kezdődött az életünkben: a járványügyi korlátozások enyhítésének köszönhetően, ha a belső terekben még nem is, de apró, viszont annál hangulatosabb teraszunkra végre kiülhettek vendégeink.

Az első látogatókat a ház munkatársai nagy-nagy szeretettel fogadták. Nem csak intézményünket mutattuk be, de Magyarországon egyedülálló borkínálatunkból is kóstolót kaphattak az érdeklődők.

Teraszunk keddtől-szombatig, 13 órától este 21 óráig várja a vendégeket Partium, Erdély, Felvidék, Délvidék, Kárpátalja, Őrvidék legjobb, csak nálunk elérhető borkínálatával, Igazi Csíki sörrel, Hargita Gyöngye ásványvízzel, valamint kézműves pörkölő üzemben, kifejezetten számunkra válogatott kávészemekből készült kávékkal.

Borainkat és a Fiume nevet kapott kávéinkat nem csak helyben lehet fogyasztani, vendégeink meg is vásárolhatják azokat palackonként, vagy akár válogatásként, díszdobozban is.

Bízunk benne, hogy a kávézó-borozó belső terei is hamarosan megnyílhatnak, ahol immár szendvicsekkel, süteményekkel is várjuk majd a vendégeket.

A nyitás első napján a Magyar Fiatalok Közössége debreceni tagcsoportja is ellátogatott hozzánk.

 

Ossza meg ezt!

Ossza meg ezt!

Ossza meg ezt a barátaival!