Az UNESCO által elismert Nemzetközi Fotóművészeti Szövetség (FIAP) égisze alatt zajló pályázatra Bihar és Hajdú-Bihar megyei online és nyomtatott médium munkatársainak 10 képből álló, az elmúlt évben fotografált képekből összeállított kollekcióját várjuk.

A pályázati feltételekről, tudnivalókról bővebben ITT olvashatnak. Nevezési lap szerkeszthető formában INNEN, pdf-ben INNEN letölthető.

A kiállításra kerülő képeket egy háromtagú zsűri: Tóth István AFIAP az ”Euro Foto Art” Nemzetközi Egyesület elnöke (A zsűri elnöke), illetve Șerban Carțis a Romániai Hivatásos Újságírók Egyesülete (UZP) Bihar megyei szervezetének elnöke, valamint Stanik István, médiaszakértő válogatja ki, titkos (kodifikált) zsűrizéssel.

A pályázat díjai: a Bihari fotóriporterek-, a Bihari UZP- és a Debreceni Partium-kupák. A legreprezentatívabb alkotásokat tárlaton mutatják be Nagyváradon és Debrecenben is.

A pályamunkák beküldési határideje 2020. január 19., eredményhirdetés: január 27. Az ünnepélyes díjátadásra és az első tárlatnyitóra február 8-án kerül sor, Nagyváradon.

Ossza meg ezt!

Ossza meg ezt a barátaival!