A Partium Házban működő Partium kávézó-borozó a szegedi Kárpátia Borház külhoni magyar borkínálatából válogatott, 9 tételes, vezetett borkóstolót tartott szakértők, közéleti személyiségek és az érdeklődő nagyközönség számára. A Debreceni Borozó, országos terjesztésű bor- és gasztronómiai magazin legújabb számában értékelte a Kárpátia Borház válogatását.

A résztvevők nem csak a Kárpátia Borház partiumi, erdélyi, felvidéki, délvidéki, őrvidéki és kárpátaljai boraival ismerkedhettek meg, de arról sok érdekes információt hallhattak, hogyan hívta életre a Magyar Házak hálózata a magyar történelmi borvidékek helyzetét felmérő Kárpátok Bora programot, és hogyan jött létre a külhoni magyar bortermelők borainak értékesítésére a Kárpátia Borház.

A jelenlévők ugyanakkor megismerkedhettek a debreceni Partium Házzal is, ahol a most kóstolásra kerülő borok az anyaországi érdeklődők számára folyamatosan elérhetőek.

A Debreceni Borozó, országos terjesztésű bor- és gasztronómiai magazin legújabb, nyári számában a Kárpátia Borház válogatását Dorin Sándor bor-szakújságíró értékelte.

A cikk elolvasásához lapozzanak bele a rangos magazinba:

Ossza meg ezt!

Ossza meg ezt!

Ossza meg ezt a barátaival!