Az idei debreceni Zamat Fesztiválra a Partium Ház is meghívást kapott. Örömmel tettünk eleget a felkérésnek, hogy az anyaország legnagyobb rendezvénysátrába elhozzunk történelmi magyar boraink legjobbjait. A Kárpátia Borház jóvoltából, standunkon Erdély, Felvidék, Délvidék, Kárpátalja, Őrvidék legjobb nedűit kóstolhatták meg az érdeklődők.

A Debreczeni ZAMAT Fesztivál 2021-ben tizedik alkalommal várta a finom ízek és a minőségi szórakozás kedvelőit a Nagyerdei Stadionnál. Szeptember 17-19. között megújult környezetben, az ország legnagyobb rendezvénysátrával, Debrecen legismertebb éttermeivel, ízletes pálinkákkal, borokkal, kézműves sörökkel, országunk jellegzetes ételeivel és egész napos színes programokkal vártak mindenkit! A hangulatot Magyarország legnépszerűbb zenekarai és előadói biztosították.

A Kárpátia Borház egyedülálló válogatásában ezúttal Balla Géza, a Nachbil, a Csernus, a Chizay, a Kovács és a Sagmeister legfinomabb, minőségi borait kóstolhatták meg a debreceni gourmandok.

Szakavatott munkatársaink nem csak kiszolgálták a vendégeket, de az érdeklődőknek a Kárpát-medence borvidékeiről, az külhoni magyar pincészetekről is meséltek.

Sokan most először találkoztak a külhoni magyar kínálattal, de bátran elmondhatjuk, hogy a Kárpát-medence borai nagy sikert arattak a debreceniek körében is. Olyannyira, hogy többen megígérték, a Partium Házba is betérnek majd, hiszen a szegedi Kárpátia Borház borai a Burgundia utca 3. szám alatt is megvásárolhatók.

Kárpátia Borház a Kárpát-medencei (felvidéki, őrvidéki, kárpátaljai, partiumi, erdélyi és délvidéki) borvidékek egységes piacra segítését, értékesítését és színvonalas arculati megjelenését segítő vállalkozás. A külhoni magyar történelmi borvidékek bemutatása mellett felvállalja, hogy kiskereskedelmi hálózatában és webáruházában új piacokat teremt a külhoni magyar borászatok számára a Kárpát-medencében és egész Közép-Európában.  

 

 

Ossza meg ezt!

Ossza meg ezt!

Ossza meg ezt a barátaival!