Bihar megyeiek a debreceni könyvbemutatón címmel, a Nagyváradon megjelenő  Bihari Napló is beszámolt múltheti könyvbemutatónkról. A napilap arról is beszámolt, hogy a Partium Ház és a Méliusz Könyvtár közös Kárpát-medencei Magyar Könyves Ház projektje keretében havonta mutatnak be egy külhoni témához kapcsolódó könyvet.

A cikk arról ír, a rendevénynek Bihar megyei szereplői is voltak: a Partium és Felvidék magyar történelmi múltját Dr. Fleisz János nagyváradi történész, egyetemi magántanár foglalta össze, az Érmellékről származó borokat pedig Heit Lóránd bihardiószegi borkészítő mutatta be és kóstoltatta a Méliusz Könyvtár előadótermét megtöltő közönséggel.

A lap arról is beszámolt, hogy a Partium Ház és a Méliusz Könyvtár együttműködésével létrejött Kárpát-medencei Magyar Könyves Ház néven elindított projekt keretében havonta mutatnak be egy külhoni témához kapcsolódó könyvet.

Februárban várhatóan Cselenyák Imre kétkötetes Arany életrajzi regénye kerül bemutatásra, így ezúttal Nagyszalontára irányul majd a figyelem.

(A cikk kattintással nagyítható)

a nagyvaradi bihari naplo is beszamolt a partium haz multheti konyvbemutatojarol nagyithato kep
Ossza meg ezt!

Ossza meg ezt!

Ossza meg ezt a barátaival!