Események betöltése
Trianoni szemle Partium haz FB cover

A TRIANONI SZEMLE RENDHAGYÓ DEBRECENI BEMUTATKOZÁSA A PARTIUM HÁZBAN

január 28/16:00 - 18:00

A Trianon Kutatóintézet Közhasznú Alapítvány és 15 éves folyóirata, a Magyar Örökség-díjas Trianoni Szemle rendhagyó debreceni bemutatkozása ad alkalmat arra, hogy Szidiropulosz Archimédesz főszerkesztővel, alapító elnökkel, Kolczonay Katalin olvasószerkesztővel és Csűrös Csilla rádiós újságíróval beszélgetve beszámoljunk a Szemle elindításának meghatározó személyiségeiről, a motivációkról, a harag és részrehajlás nélküli, tisztességgel végzett másfél évtizedes csapatmunka eredményeiről az érdeklődő közönségnek.

A megjelenteket a Magyar Művészeti Akadémia rendes tagja, Vári Fábián László Kossuth-díjas költő, az MMA Irodalmi Tagozatának vezetője köszönti.

Pregitzer Fruzsina Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész a folyóirat Különszámában megjelent művekből olvas fel részleteket.

A program második felében a folyóiratban debreceni vonatkozású publikációt közreadó Harangozó Imrével és vendégével, Gyöngy Péterrel beszélget Csűrös Csilla.

Az eseményt Vetró Mihály népművész, a Magyar Művészeti Akadémia rendes tagja, az MMA Debreceni Regionális Munkacsoportja elnökének zárszava és tájékoztatója fejezi be.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Esemény Megosztása

  • Ez az esemény elmúlt.

Részletek

Dátum:
január 28
Időpont:
16:00 - 18:00
Esemény kategória:

Helyszín

Partium Ház
Piac utca 81.
Debrecen, 4025 Magyarország
+ Google Térkép

Szervező

Partium Ház