Események betöltése
NEZZ ES LASS MEGHIVO DEBRECEN

TALÁLKOZÁS A MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁVAL A PARTIUM HÁZBAN

február 12 - február 13

Csak idő kérdése, hogy a mesterséges intelligencia (AI) forradalmasítja a világot, a Kárpát-medence magyarságának világát is, ezért a Partium Ház kétnapos előadást és képzést szervez, amely részletes betekintést nyújt az AI alapjaiba, alkalmazási lehetőségeibe és a legújabb trendekbe.

Brillmann Zsolt, a mesterséges intelligencia (AI) területének kutatója, két alkalommal 2-2 órás előadást és képzést tart a Partium Házban. Az első napon bemutatja az AI-t és alkalmazási területeit, betekintést nyújt a kép létrehozási és -szerkesztés lehetőségeibe, és bemutatja azt is, hogy hogyan használhatjuk ezeket az eszközöket saját projektjeinkben. A második napon választ kapunk arra, hogyan használható fel az AI a szövegalkotásban, legyen szó marketingtartalomról, ügyfélszolgálati válaszokról vagy akár kreatív írásmunkákról. Ismerteti a ChatGPT különböző előfizetési szintjeit, funkcióit és azokat a hatékony alkalmazási módszereket, amelyekkel maximalizálhatjuk az AI által nyújtott előnyöket vállalkozásunk vagy személyes projektjeink számára.

Brillmann Zsolt előadása nem csak elméleti ismereteket nyújt, hanem gyakorlati példákon keresztül is bemutatja az AI képességeit. Elmondja, hogy miért fontos a magyar nyelv használata az AI-ban. Mi a felelősségünk a jövő generációja felé, és kell-e félnünk a Terminátoroktól.

Az előadás és képzés minden érdeklődő számára nyitott, aki szeretne többet megtudni az AI jelenlegi és jövőbeli alkalmazásairól. Aki első kézből szeretne értesülni az AI legfrissebb fejlesztéseiről és annak hatásairól a kreatív iparágakra, aki érdeklődik az AI és a szövegírás, képszerkesztés iránt, de a vállalkozóknak, marketing szakembereknek, tartalomíróknak, kreatív szakembereknek különösen ajánljuk. A programot úgy alakítottuk ki, hogy az egyaránt megfeleljen a kezdők és a haladók igényeinek.

Az előadás helye és ideje: Partium Ház, 2024. február 12–13., 16-18 óra között.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, 30 főt tudunk fogadni. Regisztrálni a Partium Házban, nyitvatartási időben (H-P 9.00-17.00) lehet. Regisztrációs díj: 2000 Ft, amely megfizetése mindkét napi előadáson való részvételre jogosít.

Várunk mindenkit szeretettel!

Esemény Megosztása

  • Ez az esemény elmúlt.

Részletek

Kezdés:
február 12
Vége:
február 13
Esemény kategória:

Helyszín

Partium Ház
Piac utca 81.
Debrecen, 4025 Magyarország
+ Google Térkép

Szervező

Partium Ház