Események betöltése
Kertesz Hajnalka Erdely

ÉVSZAKOK A KÁRPÁT-MEDENCÉBEN – Fotókiállítás megnyitó a Nemzeti Összetartozás Napján

2023.06.04./15:00 - 17:00

2021-ben óriási sikerrel zárult az Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület, a Kárpát-medence Intézet és a Magyar Házak Hálózata által közösen szervezett, 100 hallgatót befogadó Kárpát-medencei magyar nyelvű fotótanfolyam, a végzett hallgatók pedig megalapították a Kárpát-medencei Magyar Fotográfiai Társaságot. Az aktívan működő egyesület tagjainak friss alkotásaiból válogat az Évszakok a Kárpát-medencében című kiállítás.

Kiállítók: Belső-Magyarországról Gombár Mária; a Délvidékről Erdélyi Olivia, Jusztin László, Kassza Árpád, Ótos András; Erdélyből Bánházi Gyöngyi, Hátszegi Csaba, Héjja Árpád, Kertész Hajnalka, Kovács Orsolya, Labancz István; a Felvidékről pedig Paneszová Karin és Fábián Gergely.

A kiállítás kurátora: Tóth István AFIAP, SFIAP, a KMFT alelnöke.

Szeretettel várjuk a tárlat megnyitójára a 2023. június 4-én, vasárnap, 15 órakor a Partium Házba (Debrecen, Burgundia utca 3/A). A kiállítást Stanik István, a Magyar Házak Hálózat szakmai igazgatója nyitja meg. A megnyitón közreműködik Ács János karmester, zongoraművész, Antoni Norbert énekművész és Vranyecz Artúr színművész.

A Kárpátia Borház jóvoltából a megnyitó ünnepség részeként külhoni magyar borászok boraival koccinthatunk.

 

Kiemelt kép: Kertész Hajnalka (Erdély)

Esemény Megosztása

  • Ez az esemény elmúlt.

Részletek

Dátum:
2023.06.04.
Időpont:
15:00 - 17:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , ,

Helyszín

Partium Ház
Piac utca 81.
Debrecen, 4025 Magyarország
+ Google Térkép