Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.


Erdélyi lakoma
Szeptember 29-én, pénteken, 18 órakor erdélyi lakomára várja a debrecenieket a Partium Ház. Látva, hogy az Erdélybe látogató magyarországi vendégek körében nagyon népszerűek az erdélyi ételek, italok, a padlizsánkrém, az áfonyás túrófánk, arra gondoltunk, elhozzuk Debrecenbe az erdélyi gasztronómia remekeit.
Menü:
- Füstölt paprikás padlizsánkrém házi kovászolt bagettel
Balla Géza Mustos Fehér 2022
- Csorbaleves lestyános húsgombóccal
Nachbil La Capela Rosé 2022
- Erdélyi flekken (sertéstarja, szalonna-taréjjal)
Nachbil Rajnai Rizling 2022
- Túrófánk áfonyaöntettel és édes tejfellel
áfonyalikőr
A négyfogásos vacsora ételeit az érmihályfalvi TreBian Party Food szállítja, az italokat a Kárpátia Borház.
A részvételi díj 14.500 Ft/fő.
A részvételi díj befizethető szeptember 27-én 16 óráig a Partium Ház nyitvatartási idejében.